Banketbakkers met passie

Registreer je nu en maak deel uit van een unieke community van professionele bakkers!

Belgisch Kampioenschap Bakkerij 2019

Waag uw kans en demonstreer uw kunnen tijdens het :

Belgisch Kampioenschap Bakkerij 2019.

Meer lezen

Welkom op onze nieuwe website!

Richemont zit in het nieuw! We zetten 2016 in met een gloednieuwe website. Deze biedt een uniek platform aan waar je recepten vindt van bakkers met een passie voor het vak, en last but not least, leden van Richemont Club.

Meer lezen

Meer over
richemont club

De Richemontclub is een internationale groepering van bakkers - banketbakkers die, door hun ideologie, zich inzetten voor kwaliteit en creativiteit in ons beroep. Ontstaan in 1948 uit de vriendschap tussen een Zwitsers en een Brits bakker die blijvend ideeën en recepten uitwisselden, volgden snel andere bakkers uit andere landen om aan dit initiatief mee te werken. België sloot aan in 1959. De club stelt zich tot doel, alles wat reilt en zeilt in de wereld van brood, banket, chocolade, ijs en suiker, op te volgen en waar mogelijk te registreren. Tevens de mensen achter deze innoverende ideeën te groeperen in een vereniging.

Richemont Club België

Handtekening
Richemont Club

Aankomende
evenementen

De Richemont Club is aanwezig op tal van evenementen. Vaak zijn dit wedstrijden waar we ons meten met andere top banketbakkers en patisseries van over de hele wereld. Binnenkort kan je op deze website alle aankomende evenementen bekijken, alsook een verslag van gepasseerde evenementen.

Bekijk alle evenementen
02
Oct

Pre-selectie Belgisch Kampioenschap Bakkerij 2019

Meer informatie

Meer weten over de richemont club? Bekijk het laatste nieuws